Se vårt utvalg av ferdighus til skrå tomt, smal tomt, liten tomt og flat tomt.

Ferdig priset hus

Arkitekttegnede moduler gir mange muligheter, men samtidig trygge, økonomiske rammer. Her er noen av Fluks-husene vi allerede har bygget sammen med våre kunder. Boligene kan du bruke som inspirasjon for videre planlegging, eller du kan kjøpe huset ferdig priset.

Alm - et moderne og funksjonelt hus

Alm - et moderne og funksjonelt hus

Et moderne og funksjonelt hus med tre soverom. Store vinduer og ekstra takhøyde i andre etasje skaper et åpent og solfylt oppholdsareal. Boligen har et lite fotavtrykk og egner seg godt til liten tomt, smal tomt eller skrå tomt.

Les mer om Alm
Gokstad - et romslig og herskapelig hus

Gokstad - et romslig og herskapelig hus

Gokstad er et tradisjonelt hus fra OBOS Block Watne som nå har fått et nytt og moderne uttrykk. Dette er en praktisk og romslig bolig over to plan i herskapelig stil .

Les mer om Gokstad
Osp - en funksjonell og energieffektiv bolig

Osp - en funksjonell og energieffektiv bolig

En funksjonell bolig med smarte planløsninger og et kompakt volum som gjør det til et særdeles energieffektivt hus. Egner seg også til rekkehus-bebyggelse.

Les mer om Osp
Bøk - arealeffektivt med alt på ett plan

Bøk - arealeffektivt med alt på ett plan

Et arealeffektivt og prisgunstig hus med tre soverom og alt på ett plan. Saltak og store vinduer i front skaper god flyt mellom inne- og uterom og et åpent og lyst oppholdsareal.

Les mer om Bøk
Lønn - et arkitekttegnet og moderne ferdighus

Lønn - et arkitekttegnet og moderne ferdighus

Lønn er et hus med uttrykksfull arkitektur og design. Store vinduer i oppholdsrommene gir gode lysforhold og omfavner uterommet. Huset egner seg til middels store tomter.

Les mer om Lønn her
Barlind - arealeffektivt og prisgunstig

Barlind - arealeffektivt og prisgunstig

Et lite, arealeffektivt og prisgunstig hus med fire soverom og en romslig terrasse over carport. En liten grunnflate gjør at huset egner seg godt til en liten tomt eller smal tomt.

Les mer om Barlind

Interiørkonsept i ditt Flukshus

Ett interiørkonsept – uendelig med muligheter. En gjennomarbeidet grunnpakke skapt frem av vår interiørarkitekt gir grunnlag for interiørstilen i ditt nye hus, og gjør valgene lettere på veien mot drømmehjemmet.

Våre interiørarkitekter og interiørdesignere hjelper deg å velge en stil som passer deg og ditt nye hus.

Våre interiørarkitekter og interiørdesignere hjelper deg å velge en stil som passer deg og ditt nye hus. Les mer om interiør her

Inspirasjon

Inspirasjon

Vi er lidenskapelig opptatt av arkitektur, interiør og det å bygge hus. La deg inspirere av våre siste artikler med nyttig informasjon, gode tips, erfaringer fra kunder og inspirerende bilder.

La deg inspirere