Hopp til innhold
Til startsiden
Se vårt utvalg av ferdighus til skrå tomt, smal tomt, liten tomt og flat tomt.

Ferdig priset hus

Her er noen av boligene Fluks bygger. Boligene kan du bruke som inspirasjon for videre planlegging, eller du kan kjøpe huset ferdig priset.

Illustrasjon av fasaden på boligtypen Hassel fra OBOS Block Watne Fluks

Hassel - romslig og funksjonelt

En romslig, moderne og funksjonell bolig med alle hovedfunksjoner på inngangsplanet. Denne boligtypen passer perfekt for en familie, der hverdagen og behovene gjerne endrer seg over tid.

Les mer om Hassel
Illustrasjon av fasaden på boligtypen Selje fra OBOS Block Watne Fluks

Selje - kompakt og arealeffektivt

En kompakt og arealeffektiv bolig med ekstra takhøyde i stua. Dette er et funksjonelt hus med relativt liten grunnflate, som likevel rommer mye.

Les mer om Selje
Ferdighus-alm

Alm - et moderne og funksjonelt hus

Et moderne og funksjonelt hus med tre soverom. Store vinduer og ekstra takhøyde i andre etasje skaper et åpent og solfylt oppholdsareal. Boligen har et lite fotavtrykk og egner seg godt til liten tomt, smal tomt eller skrå tomt.

Les mer om Alm
Herskapelig-hus

Gokstad - et romslig og herskapelig hus

Gokstad er et tradisjonelt hus fra OBOS Block Watne som nå har fått et nytt og moderne uttrykk. Dette er en praktisk og romslig bolig over to plan i herskapelig stil .

Les mer om Gokstad
Ferdighus-saltak

Bøk - arealeffektivt med alt på ett plan

Et arealeffektivt og prisgunstig hus med tre soverom og alt på ett plan. Saltak og store vinduer i front skaper god flyt mellom inne- og uterom og et åpent og lyst oppholdsareal.

Les mer om Bøk
Ferdighus Osp

Osp - kompakt og smart

En funksjonell bolig med smarte planløsninger og et kompakt volum som gjør det til et særdeles energieffektivt hus. Egner seg også til rekkehus-bebyggelse.

Les mer om Osp
Ferdighus-funkishus

Barlind - arealeffektivt og prisgunstig

Et lite, arealeffektivt og prisgunstig hus med fire soverom og en romslig terrasse over carport. En liten grunnflate gjør at huset egner seg godt til en liten tomt eller smal tomt.

Les mer om Barlind
Illustrasjon av en kvinne som tenker på et stort hus

Bygg ditt drømmehus

Vi hjelper deg med hele prosessen – fra befaring av tomten, til du står med nøklene i hånda! Alt tilpasset dine ønsker, behov, budsjett og muligheter på tomten. Kontakt oss i dag for å melde interesse.