Hopp til innhold
Til startsiden
Illustrasjon av et lite funkishus

Alm - et hus perfekt til skrå tomt

En moderne enebolig i funkisstil over to plan med garasje og takterrasse, som passer godt til skrå tomt. Den lille grunnflaten gjør at huset også egner seg godt til en smal tomt eller liten tomt.

Pris over mur fra: 6.948.000,-

 

Alm er et funksjonelt og moderne hus, samtidig som det er arealeffektivt og kostnadsgunstig. 

Huset har en størrelse på 164 kvadratmeter (BRA) over to plan, med en grunnflate på 124 kvadratmeter (BYA), tre soverom, to bad, sportsbod og vaskerom, i tillegg til åpen stue- og kjøkkenløsning med direkte tilgang til en solfylt terrasse på 24,1 kvadratmeter. 

Garasjen i underetasjen er på 17,8 kvadratmeter og har direkte tilgang til sportsboden og inngangsdør med overbygg. 

Med underetasje egner boligen seg godt til skrå tomt, men en liten grunnflate gjør at den også vil fungere godt til en smal tomt eller liten tomt. 

Størrelse og planløsning: 

  • BRA bolig: 164 kvadratmeter (eks. garasje)
  • BYA: 124 kvm
  • Etasjer: 2
  • Soverom: 3
  • Bad/WC: 2

Rom i boligen

Plantegning og bilder

Funkishus-takterrasse
Overetasjen består av et hovedsoverom og baderom, i tillegg til åpen stue- og kjøkkenløsning med direkte tilgang til takterrassen.
Funkishus-tegning
Underetasjen består av en garasje med tilgang til ytterdøren med overbygg, ytterligere to soverom, en TV-stue, sportsbod, bod og vaskerom.
Kjøkkeninnredning-inspirasjon
Alm er et moderne hjem. Fra kjøkken, spisestue og stue har du direkte tilgang til den romslige terrassen på 24 kvadratmeter.
Stue-inspirasjon-Fluks
Store vinduer gir gode lysforhold gjennom hele dagen, og skaper nærhet til naturen. En innebygd peis sørger for hyggelig stemning på mørke vinterkvelder.
Lite-funkishus
Boligen har en liten grunnflate som gjør at den egner seg til flere typer tomter, men er likevel romslig og med gode planløsninger.
Ferdighus-med-utleie
Alm er et arealeffektivt og kostnadsgunstig hus som passer til skrå tomt, smal tomt eller liten tomt.
1 av 6
Illustrasjon av en kvinne som tenker på et stort hus

Bygg ditt drømmehus

Vi hjelper deg med hele prosessen – fra befaring av tomten, til du står med nøklene i hånda! Alt tilpasset dine ønsker, behov, budsjett og muligheter på tomten. Kontakt oss i dag for å melde interesse.