Arkitekttegnet-hus-bolig

Dine valg skaper ditt hjem

Fluks er en ny måte å bygge hus på. Med arkitekttegnede moduler bygger vi moderne, nøkkelferdig hus tilpasset kundens ønsker, behov, budsjett og muligheter på tomten. Gjennom hele prosessen får du hjelp til å ta gode valg av våre fagfolk og arkitekter. Resultatet er et unikt drømmehus - til en overkommelig pris.

Forprosjekt – gode valg tidlig i prosessen

Forprosjekt – gode valg tidlig i prosessen

I forprosjektet blir våre fageksperter kjent med kundens boligdrøm, og ser hvordan de kan virkeliggjøre drømmen med utgangspunkt i din tomt og ditt budsjett. Med forprosjektet gjør vi gode prioriteringer tidlig, og unngår uforutsette kostnader senere.

Les mer om forprosjektet her
Fluks – et nytt konsept i boligbransjen

Fluks – et nytt konsept i boligbransjen

Med arkitekttegnede moduler skaper vi et nytt konsept i boligbransjen. Med Fluks kan du bygge et unikt, arkitekttegnet hus som møter dine behov i dag og i fremtiden, til en overkommelig pris.

Les mer om konseptet Fluks
Grunnflate for boligen

Grunnflate for boligen

Skrå tomt, flat tomt eller smal tomt – grunnflaten er en grunnfasong for boligen designet for ulike typer tomt og terreng, og uttrykker husets rom- og planløsning.

Les mer om grunnflater

Interiørkonsept i ditt Flukshus

Ett interiørkonsept – uendelig med muligheter. En gjennomarbeidet grunnpakke skapt frem av vår interiørarkitekt gir grunnlag for interiørstilen i ditt nye hus, og gjør valgene lettere på veien mot drømmehjemmet.

Våre interiørarkitekter og interiørdesignere hjelper deg å velge en stil som passer deg og ditt nye hus.

Våre interiørarkitekter og interiørdesignere hjelper deg å velge en stil som passer deg og ditt nye hus. Les mer om interiør her

Inspirasjon

Inspirasjon

Vi er lidenskapelig opptatt av arkitektur, interiør og det å bygge hus. Her har samlet vi inspirerende innhold og kundecaser, i tillegg til faglige og tekniske artikler med råd til deg som skal bygge hus.

Se alle artikler her