Vær din egen interiørdesigner

Nå skal du endelig innrede det som skal bli ditt nye hjem. Vi ønsker å jobbe tett med deg for å finne frem til de materiale- og interiørvalgene som står i stil med boligens arkitektur, din egen smak og størrelsen på lommeboka.

Velkommen inn!

Ditt nye hjem skal passe nettopp deg og din familie. Med et Flukshus fra OBOS Block Watne planlegger vi boligen nøye - helt ned til den minste detalj, for å skape et hjem som møter alle behov og som bidrar til trivsel.

Kjøkken fra HTH

Kjøkkenet er selve kjernen i boligen. Her starter morgenen med dagens gjøremål og en kopp kaffe, og samler familie og venner til hyggelige måltider og stunder gjennom hverdagen og høytider.

Sammen med ekspertise fra HTH utarbeider vi gjennomtenkte og gode kjøkkenløsninger tilpasset det moderne liv. Her får du et kvalitetskjøkken som står i stil med dine ønsker, behov og planer for fremtiden kokkekunster.

HTH-kjøkken

Vi samarbeider med HTH som kan levere et kjøkken som er akkurat slik du drømmer om.

Tregulv fra Kährs

Kvalitetsleverandøren vår Kährs leverer gulv som både er vakkert og behagelig å gå på. Her kan du velge mellom en-, to- og trestavsparkett i ulike tresorter og farger. Felles for dem er den gode kvaliteten, den vakre overflaten og de miljøvennlige prosessene i produksjonen. Kährs ble miljø- og kvalitetssertifisert allerede på 90-tallet, og utvikler og produserer tregulv fra et livsløpsperspektiv. 

Fiksebensgulv

Fiskebensgulv oser av kvalitet og skaper liv i rommet.

Bad fra HTH

Et baderom skal være funksjonelt og møte hele familiens behov i hverdagen, men også bidra til avslapning, ro og glede. 

Med HTH får du et innovativt baderom i dansk design, som også er produsert i Danmark. Sentralt er vakkert design, funksjonalitet og kvalitetshåndverk, som også er bakgrunnen til at du har 25 års garanti på delene som utsettes for mest slitasje.

Samtidig er produktutvikling, innkjøp og valg av materialer tenkt bærekraftig fra starten av, som sikrer et bad der det er tatt hensyn til mennesker og miljø. 

Baderomsinnredning

HTH har et bredt utvalg av baderomsinnredning til ditt nye hus.

Peis fra Peisselskabet

Det er noe eget med den gode stemningen som følger med en peis. Lyden av knitrende flammer, det behagelige lyset og varmen som brer seg gjennom kropp og sinn på kalde vinterdager. 

Peisselskabet har mer enn 25 års erfaring og representerer merkevarer og peisprodusenter i verdensklasse, med over 40.000 peismodeller i sitt sortiment - enten du ønsker en vedfyrt peis, gasspeis eller elektrisk peis til din nye bolig. I dag trenger du faktisk ikke engang skorstein for å nyte en peis som varmer. 

Innebygd peis

En innebygd peis blir raskt en del av interiøret, samtidig som den tilfører varme og gir den gode stemningen.

Garderobe fra HTH

En romslig garderobe er ikke bare praktisk, men for mange en drøm. Kombinasjonen av små og store skuffer, åpne og lukkede skap, hyller, hengere og knagger, gir deg muligheten til å organisere alt av klær, sko, sesongbasert tøy og vesker, og dermed forenkle hverdagen. 

Med HTH kan du velge mellom klassiske garderobskap, garderobe med skyvedører eller - den ultimate drømmen, et walk-in closet.

Behovet for oppbevaring vil være forskellig basert på plassering og rom, type oppbevaring og personen som skal benytte garderoben, og dermed kan alle garderobeløsningene skreddersys etter dine mål og behov. 

HTH sin erfarne designere hjelper deg å velge riktig garderobeløsning til soverom, entré/gang, bod, vaskerom eller annet. 

Garderobe

En romslig garderobe er for mange en drøm, og HTH har et utvalg som passer enhver smak.