Hopp til innhold
Til startsiden
Bøk er et arkitekttegnet hus med alle funksjoner på ett plan, tre soverom, to bad og åpen stue og kjøkkenløsning med store vinduer som gir flott utsyn og godt lys gjennom døgnet.

Bøk - bolig med alt på ett plan

Et praktisk hus med alle funksjoner på ett plan. Store vindusflater på gavelveggen skaper et åpent og lyst oppholdsareal, flott utsyn og god flyt mellom inne- og uterom.

Pris over mur fra: 4.198.000,-

 

Med alle funksjoner på ett plan, vil dette huset raskt bidra til å forenkle hverdagen. Bøk er et hus med en liten grunnflate og egner seg derfor godt til de fleste typer tomter. 

Boligen har en størrelse på 112 kvadratmeter (BRA) på ett plan med tre soverom, to bad, åpen stue- og kjøkkenløsning med kjøkkenøy og spisestue, sportsbod, eget vaskerom og inngangsparti med overbygg. 

Store vindusflater på hele flaten av gavelveggen skaper flott utsyn til naturen og omgivelsene i området. Store terrassedører gir direkte tilgang til hageområdet på bakkeplan. 

Størrelse og planløsning: 

  • BRA bolig: 112 kvm
  • BYA: 133 kvm 
  • P-rom: 106 kvm
  • Etasjer: 1
  • Soverom: 3
  • Bad/WC: 2

Plantegning og bilder

Dette huset har alle funksjoner på ett plan med tre soverom, to bad, eget vaskerom og åpen stue- og kjøkkenløsning med kjøkkenøy.
Dette huset har alle funksjoner på ett plan med tre soverom, to bad, eget vaskerom og åpen stue- og kjøkkenløsning med kjøkkenøy.
Moderne-hus-på-ett-plan
Bøk er et moderne hus på ett plan med direkte tilgang til hage og uteområde på bakkeplan.
Moderne-ferdighus
Store vinduer på gavelveggen slipper godt med lys inn og skaper samspill mellom ute- og innemiljø.
Moderne-hus-med-skråtak
Saltaket skaper et luftig oppholdsrom. Kjøkkenet er designet med en kjøkkenøy med tilhørende spisestue, som deler av rommet i naturlige soner.
1 av 4
Illustrasjon av en kvinne som tenker på et stort hus

Bygg ditt drømmehus

Vi hjelper deg med hele prosessen – fra befaring av tomten, til du står med nøklene i hånda! Alt tilpasset dine ønsker, behov, budsjett og muligheter på tomten. Kontakt oss i dag for å melde interesse.