Hopp til innhold
Til startsiden
Illustrasjon av fasade på Osp

Osp

En funksjonell bolig med smarte planløsninger og et kompakt volum som gjør det til et særdeles energieffektivt hus. Egner seg også til rekkehus-bebyggelse.

Pris over mur fra: 5.918.000,-

 

Osp er en funksjonell bolig med smarte planløsninger og et kompakt volum som gjør det til et særdeles energieffektivt hus. 

Huset har en størrelse på 133,2 kvadratmeter (BRA) over to plan, med en grunnflate på 105,8 kvadratmeter (BYA), tre soverom, to bad og bod, i tillegg til en praktisk walk-in-garderobe og vaskerom rett innenfor entreen.

En åpen stue- og kjøkkenløsning med plass til spisestue, er lagt til første etasje med store vinduer som slipper godt med dagslys inn og gir flotte lysforhold i oppholdsrommene. 

Et lite fotavtrykk og den kompakte utformingen av boligen gjør dette til et hus som også egner seg godt til rekkehus-bebyggelse. 

Størrelse og planløsning: 

  • BRA bolig: 133,2 kvadratmeter 
  • BYA: 105,8 kvadratmeter
  • Etasjer: 2
  • Soverom: 3
  • Bad/WC: 2

Rom i boligen

Plantegning og bilder

1 av 6
Illustrasjon av en kvinne som tenker på et stort hus

Bygg ditt drømmehus

Vi hjelper deg med hele prosessen – fra befaring av tomten, til du står med nøklene i hånda! Alt tilpasset dine ønsker, behov, budsjett og muligheter på tomten. Kontakt oss i dag for å melde interesse.