Hopp til innhold
Til startsiden
pris-bygge-hus

Et konsept mellom ferdighus og arkitekttegnet hus

Fluks introduserer en helt ny måte å bygge hus på. Med utgangspunkt i syv grunnflater bygger vi drømmehus med enestående arkitektur og moderne design, tilpasset dine ønsker og behov – til en overkommelig pris.

Vi er en totalentreprenør som håndterer hele prosjektet for deg – fra befaring på tomten og en drøm om å bygge hus, til du mottar nøklene til ditt nye hjem.

Det skal være spennende og morsomt å bygge hus. Med Fluks ønsker vi å gjøre valgene enklere for deg som kunde på veien mot drømmehuset. Vårt team av fageksperter er dine rådgivere og hjelper deg å ta gode valg gjennom hele prosessen.

Fluks er et konsept utviklet og designet i samarbeid med det prisvinnende, norske arkitektfirmaet Helen & Hard, og er bygget på arkitekttegnede boliger med stor fleksibilitet mange valgmuligheter satt i system. Konseptet gir store muligheter, samtidig som det setter trygge, økonomiske rammer for prosjektet.

Med Fluks velger du om du sammen med teamet ønsker å skape et nytt og unikt Flukshus eller om du vil bygge et av våre hus som er ferdig priset.

Med Fluks velger du om du sammen med teamet ønsker å skape et nytt og unikt Flukshus eller om du vil bygge en av våre hus fra huskatalogen som er ferdig priset.

Forprosjekt

I Fluks starter hver boligdrøm med et forprosjekt, som handler om å gjøre gode prioriteringer tidlig nok, og unngå overraskelser og uforutsette kostnader underveis.

I forprosjektet skapes huset i samarbeid mellom fagekspertene og kunden – vi ser på tomten, behov og budsjett, og sammen finner vi gode løsninger og muligheter, så vel som begrensninger, og setter en tidsplan og den totale prisen for boligen og prosjektet.

Les mer om forprosjektet her

Du har tomten – vi bygger huset

Hvis du har tomten, er vi klare til å bygge. Våre arkitekter og fageksperter innhenter alt av dokumentasjon for din tomt og ser sammen med deg på muligheter og begrensninger, og finner de beste løsningene for en ny bolig som er i henhold til dine ønsker og budsjett.

Skisser og planlegging

For at din drøm om å bygge hus skal være morsomt og givende, fremfor å skape stress og bekymringer, er en god planleggingsprosess sentralt.

Med Fluks har du hele veien et team av fageksperter i ryggen, som også er tilstede på de ulike møtene i planleggingsfasen, der arkitektur, romløsning, funksjonalitet og interiør blir besluttet – alt for å skape en bolig som møter deg og din families behov.

Rådgiver for byggesak er vår ansvarlig søker, som håndterer alle søknader og oppfølging.

Byggeprosess

Som totalentreprenør håndterer vi hele prosjektet for deg – fra søknader, grunnarbeid på tomt, byggeprosess og ferdigstillelse. Vi sørger hele veien for at underleverandørene er av høy kvalitet og møter opp til avtalt tidspunkt.

For deg som kunde betyr det at du kan senke skuldrene og ta glede av prosessen på veien mot ditt nye drømmehjem. 

Interiør

Vi samarbeider med noen av de beste merkevarene på markedet. Våre fageksperter har i tett samarbeid med kvalitetsleverandørene utviklet et grunnleggende interiørkonsept med praktiske, kvalitetssikret og visuelt flotte løsninger som gjør valgene lettere på veien mot drømmehjemmet.

Det er likevel fullt mulig å tilpasse boligen etter dine ønsker, med det gode utvalget fra våre samarbeidspartnere eller andre aktører.

Les mer om interiørvalg her.

Sammen med vår interiørarkitekt veiledes du gjennom interiørvalgene, som skal samstemme med din bolig og det uttrykket du ønsker.

Vil du bygge ditt drømmehus med oss i Fluks?

Ta kontakt med oss i dag.